Her er du: Forsiden » Om TNS Gallup » TNS Gallups ledelse

TNS Gallups ledelse


Henrik J. Hansen, Managing Director

Henrik_Hansen.gif

Henrik J. Hansen blev ansat som managing director. i TNS Gallup i 2003.

Henrik startede som trainee i TNS Gallup i 1995 og blev efter cand.merc. studiet ansat som konsulent i TNS Gallup. Henrik var nordisk direktør hos A. C. Nielsen i perioden 2001-2003.
Henrik er endvidere medlem af TNS Gallups europæiske ledergruppe.

 

  

Morten Kromann-Larsen, Director - Media

Morten_Kromann.gif

Morten Kromann-Larsen er uddannet Cand. Scient og har arbejdet i TNS Gallup siden 1986 med en meget kort afstikker til mediebureauet IUM.

Morten har haft en række lederstillinger inden for TNS Gallup - blandt andet underdirektør i Gallup AdFacts og i 2000 blev Morten direktør for Index Danmark/Gallup og Gallup Radio Index.

I 2003 blev Morten medlem af TNS Gallups direktion og direktør for hele TNS Gallups mediaafdeling.

 

Martin Hoffmann, Director - Customized

Martin_Hoffmann.gifMartin Hoffmann har en baggrund som cand.merc og en fortid på Institut for Marketing på Syddansk Universitet, inden han i 1998 kom til TNS Gallup.

Bortset fra en kort periode hos Tranberg i 2002 - 2003, har Martin været tilknyttet TNS Gallups Customized-afdeling - først som konsulent, senere som teamchef og underdirektør og i dag som direktør med ansvar for områderne Finans, IT & Technology, Public og Kvalitativ.

 

Nicolaas Neele, Director - Finance

Nicolaas_Neele.gif

Nicolaas Neele er Finance Director i TNS Gallup og sidder i selskabets direktion. Nicolaas varetager al økonomistyring internt i huset samt rapportering til udlandet.

Nicolaas Neele – kom til TNS Gallup i 2004 som Business Controller. Før TNS Gallup har Nicolaas blandet andet arbejdet hos Dong Energy og Alcatel i en længere årrække.

 

I august 2008 blev Nicolaas udnævnt til Associate Director og dermed chef for økonomiafdelingen og indtrådte samtidig i selskabets ledergruppe.

 

 

 

Kontakt

masnedogade.gif

T: +45 39 27 27 27
E: ledelse@tns-gallup.dk