Her er du: Forsiden » Viden - Nyhedsbrev » 2005

2005

info_viden_logo_m.gif

     TNS Gallups Nyhedsbrev særudgave 2005

Kære Læser,


Styring af virksomhedens relationer, stakeholder management, er uden tvivl et uhyre vigtigt element i virksomhedens strategi og virke i dagligdagen.
Vi har valgt at bringe et særnummer af vores nyhedsbrev, som fortæller om vores nye værktøj til stakeholder management, TRI*M, ledsaget af nogle resultater fra et verdensomspændende projekt, der stiller Danmark i en meget opsigtsvækkende position.

TRI*M er et informationssystem til måling og styring af stakeholder management, dvs. af virksomhedens relationer til kunder, medarbejdere, leverandører, forhandlere, aktionærer og andre i det omgivende samfund. Der er tale om et komplekst projekt, der rækker langt videre end gængse tilfredsheds- og loyalitetsmålinger og som også indbefatter opfølgning og handlingsplaner.

Teknikken i TRI*M er anvendt i en undersøgelse gennemført i 41 lande, hvor man har målt befolkningernes relationer til erhvervsklimaet, de politiske partier, sundhedsvæsenet, bankerne, telefonselskaberne m.m.
I dette særnummer offentliggør vi sløret for nogle af resultaterne, der i enhver henseende placerer Danmark i det absolutte førerfelt.
Endelig fortæller vi lidt mere om selve TRI*M undersøgelsen, der er i særlig grad er et projekt, der omdanner information til viden.

God læselyst!

Henrik J. Hansen

adm. direktør