Her er du: Forsiden » Viden - Nyhedsbrev » 2007 » Maj 2007

Maj 2007

viden_logo_m.gif

                   TNS Gallups Nyhedsbrev maj 2007

Kære læser,

Den viden, som er TNS Gallups kernekompetence, er ikke forbeholdt store mærkevarevirksomheder. Dette nummer indeholder eksempler på, hvordan vidt forskellige virksomheder drager nytte af samarbejdet med TNS Gallup.

Advokatfirmaet Plesner fortæller om, hvordan TNS Gallup har leveret værdifuldt input til Plesners arbejde med at levere sublim juridisk rådgivning i øjenhøjde med klienterne.

Statens Bilinspektion blev privatiseret i 2005, og Applus+ Bilsyn, som nu er Danmarks største synsvirksomhed, fortæller hvordan man i samarbejde med TNS Gallup løbende udvikler nye services og tager kunderne med på råd.

De nye storkommuners omdømme er afgørende for deres udvikling. 11CityDesign er navnet på et selskab, der har specialiseret sig i byudvikling med borgeren i centrum. Dette selskab har sammen med TNS Gallup udviklet et nyt analyse værktøj, Den Kommunale Omdømmeanalyse, og vi viser eksempler på, hvordan en kommune får viden om stærke og svage sider og grundlag for at opbygge den rette strategi.

"Future Shapers" er de forbrugere, som er de første til at opdage nye trends, er loyale og hjælper med til at udbrede nye produkter til markedet. Vi fortæller om TNS Gallups nye model, Future View, der løfter sløret for en virksomheds eller et produkts fremtid, og vi viser tankevækkende eksempler fra bankverdenen og mobilselskaberne.  

God læselyst!

Henrik J. Hansen
adm. direktør

 

 

Læs VIDEN...

Læs hele maj-nummeret her

Modtager du ikke allerede VIDEN, eller har du spørgsmål eller kommentarer, kan du kontakte os på viden@tns-gallup.dk