Her er du: Forsiden » Vores Ekspertise » Business Solutions » AdEval

AdEval

AdEval er et system, der sikrer, at reklamekronerne ikke bliver spildt.

adeval.jpg

Det er et faktum, at der hvert år bliver spildt medie- og reklamekroner på kommunikation, der ganske enkelt ikke har nogen positiv effekt på markedet - hverken målt i forbedret image eller i øget salg.

AdEval bygger på filosofien om, at en effektiv og god reklame har formået at trænge igennem støjen - den er fundet interessant og værd at se på. Forbrugeren har kunnet forbinde reklamen med mærket og sidst, men ikke mindst, har den øget interessen for køb af mærker.

AdEval måler de vigtige processer i kommunikationen:

  • Kendskab
  • Involvering
  • Overtalelse

AdEval_1.gif

AdEval er et system, der giver en evaluering af, samt en anbefaling til optimering af kommunikationen, og derved sikrer en øget effekt af kampagnen.

AdEval adskiller sig fra andre præ-testprodukter ved at have en kvalitativ tilgang til en kvantitativ test. Gennem omfattende interview med en række åbne spørgsmål tager testen udgangspunkt i kommunikationsstrategien, som testresultaterne også vurderes i forhold til, hvilket giver relevante input til forbedringsmuligheder. Samtidigt råder TNS Gallup over en betydelig database, der muliggør benchmarking i forhold til tidligere gennemførte test.

Udover at være et præ-testsystem er AdEval-skalaen samtidig en integreret del af trackingsystemet Gallup@Track.

Kontakt

solution_adeval.jpg

Martin Hoffmann
Director

Sverre Riis Christensen
Associate Director

T: +45 39 27 27 27
E: solutions@tns-gallup.dk