Her er du: Forsiden » Vores Ekspertise » Business Solutions » Super Group

Super Group

Hvordan kommer du på den gode idé, der danner grundlag for dit næste produkt? Super Group™ er vores kreative kvalitative værktøj til idé generering, der giver dig skitserne til dit næste succesfulde produkt.

I en kreativ Super Group™ session inddrages kreative forbrugere, kategori og design eksperter, vores innovations specialister og selvfølgelig dig og dit kunde team. Princippet bag er forholdsvis enkelt: Forbrugerne skal være i centrum i idé udviklingen – men kun de rigtige forbrugere. Vi har etableret kreative forbruger paneler i mere end 25 lande, hvor forbrugerne er udvalgt for deres ekstroverte personlighed og kreative evner og derefter blevet trænet i kreative teknikker.

I en Super Group™ session interagerer vores kreative forbrugere og TNS Gallups innovations specialister med kunde teamet i åbne og stimulerende omgivelser, hvor de kreative forbrugere er katalysatorer for innovationen - hvor problemstillingen og de indsamlede insights anskues på en ny og anderledes måde.

I processen anvendes de nyeste idé genererings teknikker til at udarbejde et stort antal nye produkt idéer – typisk omkring 150 konkrete produkt idéer. Dernæst fokuseres der på de bedste idéer, som udarbejdes til færdige koncepter, der er klar til at blive testet (evt. via eValuate™ koncept screening).  

Kreativitet er hjertet i Super Group™ forløbet - men går hånd i hånd med disciplin: Alle vores sessioner er funderet i ægte forbruger insights for dermed at sikre relevans for din forretning.

Kontakt

super_group_logo.gif

Thomas R. Sørensen
Senior Research Executive

T: +45 39 27 27 27
E: solutions@tns-gallup.dk